Semper fi

Idag är det en seg dag. Jag har ingen ork över huvudtaget. Men jag får bita ihop sista dagen innan jag får vara ledig. *GÄÄÄÄSP*
Ska ut i solen och njuta först. :*
Dagens text:
Tankarna snurrar i mitt huvud. Jag vet inte vad jag ska tänka på.
Din doft, doften som bara du har är speciell.
Dina ögon lyser upp vardagen.
När dina läppar nuddar mina kan jag känna närheten av någon.
Någon jag tycker om, någon jag ser en framtid med.
Jag vill veta vart det bär av. Jag vill kunna sätta ner min fot och säga att jag aldrig kommer att lämna dig.
Men vad vore livet om man aldrig fick kämpa?.
Guldet jag trodde rann mellan mina fingrar var egentligen du.
Det var först då jag knöt ihop näven och aldrig släppte taget igen.
Jag vill att du ska veta att jag väntar, rör mig inte ur fläcken.
<3---bokstAv---<3

^^En trött Adrian^^

Efter att inte ha bloggat på ett tag kan jag säga att jag vet inte varför. Men anledningen är nog att tankarna flyger runt i huvudet. Mycket som ska göras, avgöras och dylikt. Jobbar hela tiden. Och en massa mer. Men nu ska jag börja bli lite bättre på det.

Iallafall. Senaste veckan har det hänt en hel del. Det började med att jag flög upp till Piteå förra fredagen, Där jag möttes upp av Alexander, Nina och Elin. Det blev en sen kväll och tiden flög iväg. Jag har lärt mig en del om norrland också fick en rundtur i både Piteå och Skellefteå. Ask me! (A) Jag har sett älgar, skotrar  och "sparkar" Något man färdas på när det är snö. Det var ganska kul att åka sånna där saker med!
Ätit en massa gott, festat loss och badat. Sedan så tog tiden slut? Då var det dax att fara hem igen. Och det är aldrig kul. Men måste man så måste man.
Jag har nu iallafall kommit hem. avverkat mina 4 dagar på jobbet samt skickat iväg lite mail. Nu ska jag skriva lite till morgondagens inlägg. Sussa sött alla och en fortsatt trevlig helg!
<3---bokstAv---<3


Bye Göteborg

Veckan börjar rulla mot sitt slut. Men än är den inte över. Att ah jobbat 11 av 12 dagar nu så förtjänar jag min ledighet. Men det är några timmar kvar. Anledningen att jag bloggar nu är för att jag ikväll kommer att ta mitt pick och pack och beger mig upp i norr igen*. Och kommer inte att komma hem förs än 26 på kvällen. Och det kommer nog inte att bli något inlägg under tiden heller. Så jag önskar er alla en riktig trevlig helg så ses vi och hörs.
Ni kan självklart nå mig på mobilen om det skulle vara något.
Puss sålänge^^

Den hårda veckan.

Efter en vecka med lite sömn och mycket jobb. Börjar nu ännu en ny vecka med mycket jobb enda tills på fredag. Då jag tar resväskan mot norr. Inget speciellt som har hänt senaste, en massa tankar som jag funderat över så därför har det inte blivit så mycket inlägg. Men jag lovar att skriva så fort det händer något.

Jag tänker på dig- Du vet vem du ärBloggförändring

Då var ännu en vecka avklarad. Tiden flyger iväg, man hinner inte njuta av livet. Känns så iallafall. Men jag lever på. Dag ut och dag in. Efter att ha haft en bra avslutning på veckan så har jag nu städat klart min lägenhet och tvättat alla mina kläder. Men just nu känner jag för att flytta. Funderar starkt på att flytta ut från stan? eller? Jag vet inte, det är en sak jag får fundera på.
En vecka fullspäckad med jobb kommer nu att starta. 6 dagar blir det. Efter dte så är jag ledig den 21-26 och det är något jag kommer att se fram emot.
Just det, en liten förändring har jag gjort på bloggen. Vad tycks?

Bilder från helgen:

Kvalitetstid det bästa.

Idag var det en piggare morgon. En ganska så kort dag med på jobbet. Då passade jag på att springa från fika till fika på stan med några bekanta och vänner! Underbart mysigt att få se er igen. Kvalitetstid med andra är det bästa som finns. Som det verkar så ska de flesta gå ut idag. Själv får jag se. Jag jobbar ju trotts allt öppning imon. Men dubbelt betalt är det allt så då klagar jag inte alls. Nu ska jag städa upp här hemma för att sedan ta ett glas vin och se hur kvällen slutar.

Min historia om det gångna året kommer inom kort då jag inte är klar med den än.


Det var då......

Tröttheten tar över idag

Idag kunde jag riktigt känna att det inte vart någe roligt att stiga upp. Tänkte att jag skulle ta mig upp vid 07:45 så att jag kunde vara effektiv och städa samt tvätta. Men min ork fanns inte där någonstans. Nu iallafall springer jag runt här hemma och småröjer innan jag drar till jobbet som jag gör snart men ni når mig på mobilen. Jag har saknat mitt jobb och alla underbara flickor där (Ja, jag är enda killen på restaurangen). Man kan verkligen känna av helgens bravader, det känner jag av i hela min kropp. Men kul hade jag som sagt iallafall så det var det värt. Denna veckan ska jag försöka att skaffa mig kvalitetstid med alla mina nära och kära som jag inte träffat på många dagar. Saknat er alla pojkar och flickor. Mer än så har jag inte planerat.
Snart kommer vårat program på TV3 sändas *Sommar i Sverige* som har premiär 18:de januari. Undrar när vår trailer sänds? Gud, jag tror jag flyttar från sverige? Det får inte missas!7
Idag får jag mysa med madde. <3

Nytt år nya utmaningar

Nu sitter jag på Arlanda och Börjar skriva lite. Jag vet inte vart jag ska börja det har hänt så mycket på så få dagar. Jag är iaf snart hemkommen till min lägenhet i göteborg. Detta året firade jag nyår i Piteå. Något jag inte kan säga att jag ångrar alls. På torsdagen så ankom jag till Luleå vid 10 tiden. Där Alex mötte mig och det blev efter det ett besök i Luleå och Piteå för att se städerna och jag måste säga att fruktansvärt fint är det där uppe. Middag efter det. Fredagen, självaste nyårsafton var det en festande natten lång såsom lördagen slutade. Söndagen var en mycket lugn dag, vi fick besök av Alex mycket trevliga föräldrar. Måndagen är nu här då jag har tagit till vara på dessa fem dagar som jag fått spendera uppe i norr. Jag vill tillbaka. Att man kan sakna en person så mycket när man inte ens åkt att ha fått chansen att träffa dig igen och längtar redan till nästa gång. Så fort han lämnat av mig på flygplatsen fick jag ringa Madde och få lite stöd, då tårarna kom? Men jag hoppas jag får se dig väldigt snart igen. Jag känner mig trygg, jag kände mig glad. Mycket mysigt och trevligt har jag haft det i Piteå, även fått träffa några underbara nya vänner där uppe. Nu ska jag drömma mig tillbaka till Piteå i hopp om att saknaden kan bli lite mildare. 
Sammanfattning: Ett väldigt bra avslut på året. Men även att det nya har börjat bra. Och hoppas det går framåt nu med.
Men i det stora hela så är det också skönt att ha kommit hem med <3 


Jag och Alex
Elin och Jag

Nina och Alex

Jag och Alex

RSS 2.0