GOTT NYTT ÅR!

Hej alla kära bloggläsare.

Det närmar sig och snart är det ännu ett nytt år. Detta året firar jag det uppe i norr, Piteå. Och än så länge så trivs jag något otroligt bra. En lång natt ska det bli med. Middag och fest med underbara människor. Vi får se när vi går och lägger oss.


Så därför önskar jag er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR från norr! <3 <3
TACK!

Jag är verkligen inget fan av julen längre. Men detta året blev speciellt. Jag vill tacka alla för de fina julkorten jag fått hem, det värmer verkligen. Kände mig som en i mängden bara. Men nu insåg jag att det gör jag kanske inte i alla ögon. Alla sms jag fått idag, samtal mm från släkt och vänner. Och julklappar trotts att jag inte ville ha något iår! Jag vill att ni, mina vänner och familj ska veta att jag älskar er något så enormt mycket. Att jag känner av all julstämning som finns runt om i Sverige.
Återigen TACK och fortsatt riktig GOD JUL på er alla ute i Sverige!
Pusssss
AdrianJ

Måla upp drömmar och gör dom till verklighet^^

Idag har jag hunnit med mycket och lite. Planering av veckan. För imorgon smäller det. Då börjar jag mitt nya jobb. Jag har nog inte varit så glad för ett jobb innan. Nya prover har jag med tagit hos läkaren. Skulle vara där imorse men tog en tur med bilen till kvällsmottagningen istället. Nu ska jag vänta på ytterliggare provsvar innan jag kan vara lugn igen. Jag ser ett ljus i livet. Nu går mycket framåt. Det enda som saknas är mitt livs största kärlek^^. Det kommer när det kommer,, det är prio ett just nu. ^.^

Dagens text by AdrianJ:

När jag tänker på dig.
Så ser jag ett ljus, ett ljus som gör mig glad. Värmer hela min kropp.
Därför har jag inte slutat tänka.
Jag börjar måla upp en framtid. En framtid som jag ska göra verklig.
Det handlar inte om att jag vill bli ensam lycklig.
Utan jag vill att båda ska vara lyckliga.
Båda ska se en framtid.
Jag ska kämpa, måla ditt ansikte varje kväll. Lyssna på dina ljuva toner som sakta flyger igenom mitt huvud.
Jag följer mitt hjärta och min magkänsla och den har sagt sitt...
--^^Du vet vem du är^^--
--**bokstAv**--

Time is running out.

Att ett samtal kan säga stop. Beskedet som gjorde att livet stannade upp. De sa att det var en början på något illa. Jag ska tillbaka och ta nya prover. Chansen är mycket liten, men det är fortfarande en oro som sitter. Det får mig att inse att livet är för kort för att vänta. Jag måste leva mitt liv nu. Jag måste ta chanser. Hellre visa än att inte få det visat. Tankarna går djupt, jag är förvirrad. Jag behöver någon. Jag klarar inte det själv. har ingen ork alls. Jag kämpar. Det ska gå. Lev livet innan det är försent.
..........

Sanningen om livet

Att ett ord, en gest kan göra en så dramatisk sväng i livet. Allt kommer att gå bra. Allt löser sig och livet går vidare får man alltid höra. Men kan det verkligen göra det? Jag har ställt mig den frågan innan. Ibland går det framåt och ibland går det bakåt. Men på något sätt så går det mer bakåt en framåt. Jag är en stark människa. Jag kämpar för det jag vill. Jag slåss för de jag älskar. Jag ser till att alla ska må bra. Men vad får man egentligen tillbaka? Vad gör jag för fel? Det enda jag får är mardrömmar, som kommer tillbaka. Om och om igen. Jag är trött på det nu. Kanske är det bara att acceptera läget som det är? Ja, det får jag väl göra och se om det vänder. Det tar på hjärtat, det tar på själen, det tar på krafter. Men hur mycket av det finns kvar? Det vet jag inte. Men det är bara att kämpa tills det tar slut. Lycklig är allas dröm. Många ser man lyckliga.  De blir tillsammans, de blir gravida, de ska bli pappa, de ska flytta ihop, de ska gifta sig, de ska förlova sig. Allt detta får mig att känna mig stressad. Stressad till att bli lycklig. WHY? Jag har all tid i världen kvar? Fast oron sitter där. Vi vet aldrig.
Jag har slagit mig genom misshandel. Utsatt av de värsta. Ensam. Ingen fanns där. Bara jag. Sökte mig till den nya verkligheten. Som var en mardröm fast verklighet. Länge funderade jag på om det var droppen. Men det kände jag inte att det var.  Fyra år av pest. Var mina värsta år. Nu vill jag inte minnas det längre. Det ska sopas bort. Eller i alla fall lägga en lapp över så att jag inte minns.  Jag sydde mina egna sår. Alla trodde jag var en stjärna. Men även jag har varit en helt annan person. Den jag är idag är inte den jag var igår. Jag funderade ofta på att ge upp, hoppet, livet, glädjen och lyckan. Men jag tog mig igenom det och blev en helt ny människa. Ingen förstod, ingen visste. Inte ens mina föräldrar. Jag ville inte lägga det på någon annan. Det var mitt liv. Det var mitt öde. Det var min tur att visa vad livet betydde. Att det finns en annan plats, en annan sida. Jag träffade dig. Du var mitt allt. Du fick livet att se så mycket ljusare ut. Men det dröjde inte länge innan jag stod där igen. Du försvann. Du lämnade ett trasigt hjärta. Varför gjorde du det? Du sa att du älskade mig tills döden skiljer oss åt? Men det gjorde du inte. Du fick mig att inte tro längre. Att bli rädd för kärleken. Jag gömde mig. Jag satt hemma, funderade på vad som skulle hända? Jag slöt mina ögon och öppnade dom aldrig igen. jag fick fly. Det var min ända utväg. Sätter inte min fot där igen. Det skulle bara få mitt hjärta trasigt igen. Blickarna förföljer mig. Ärren är mina minnen. Minnena av något hemskt. Tårarna som föll ner från min kind är inga vanliga tårar. Utan det är tårar av blod, hat och besvikelser. Men att tänka tillbaks på det som var så kan jag inte förstå hur jag klarade detta? Det finns inga ord, att JAG är stolt och lycklig för den jag är. Jag kan kämpa, Jag har en vinnarskalle. Mitt har inte lika många sår längre. Mitt hjärta vill gå vidare nu. När jag kommit en så bra bit på vägen så vill jag inte ge upp det jag nu har. Du öppnade dörren. Jag står just nu vid tröskeln, och det jag väntar på är att du ska be mig att komma in och stänga dörren. Leva ett nytt liv.

---BokstAv---

Open your eyes

Jag ser en dag. Jag ser ljus. Jag öppnade ögonen. Och där stod du. Du fick allt att lysa upp det mörka runt omkring. Att det kunde vara något så underbart att se på. Det där ljuset kom på en sekund? Varför så fort? Det bryr jag mig inte om. Mitt hjärta bultade som aldrig innan. Du var droppen i havet jag alltid letat efter. Jag vill känna. Jag vill höra. Jag vill se. Jag vill kunna ge dig det där lilla extra ingen annan än jag kan ge.  Överlåta mitt trasiga hjärta så att du kan hela det igen. Lära känna mer. Få mer svar. Kunna känna en vacker dag att du har ansvaret för mitt hjärta. Låta våra hjärtan värma varandra. Kunna känna den här känslan att man faktiskt inte är ensam längre. Och att man aldrig blir ensam igen. Lindra smärtorna som kommer. Trösta dig när det är jobbigt. Se dig djupt in i ögonen och säga att jag alltid kommer att finnas här. Vägen kan vara lång. Den kan visso vara kort. Men då möts vi halvägs. Jag ser vägen. Jag har börjat gå. Jag ser dig som den person du är, men jag ser inte om du börjat att gå. Vägen har hinder, det finns stopp. Men dom ska jag ta mig runt. Annars finns det inget att kämpa för.

Ge mig åtminstone en minut så att jag kan visa dig.

Det enda jag ber dig är att öppna dina ögon.
----Du vet vem du är----

Sjuk, sjuk, sjuk och always SJUK

Varit hos läkaren idag. Infektion och halsfluss stod det på schemat. Kanske därför jag aldrig blivit frisk?
Nu ska jag bli frisk iallafall. helgens planer blev förstörda. Och det blir en tråk helg igen... Aja då får vi väl hoppas att nästa blir trippel så rolig. :3
Men det kommer den förhoppningsvis att bli. Många mail och samtal under dagen som gjort dagen ljusare. :)
Love <3 <3
Dagens text by AdrianJ:
Who can tell the color of a soul.
Shine like the color of the star in the sky.
And when every second melts up in the past.
Don´t be afraid it will end.
Only fear that it never began.
Whipe youre dust off your love, let it shine.
You can´t go back to before.
But tomorrow will bring even more.
You´re on your own but you´re never alone.
I know something is wrong.
I can tell when you lie.
Can i trust?
Can i belive?
Tell me where have you been?
Why are you so late?
I don´t wanna run.
Run away from myself.
Our world is cruel and wild.
But to make your way through cold and heat.
Love is all that we need.
I wonder if beyond this.
There could be something better.
Who wants to be alone.

Nightmare

Dagens text by AdrianJ:
Mardrömmar är något vi aldrig blir av med.
Men varför är det sällan lyckliga drömmar?
Det vet vi aldrig.
Kanske får vi aldrig veta.
Huvudsaken är den att vi lever i verkligheten.
Drömmar är bara något obehagligt.
Något som aldrig stämmer överens med verkligheten.
Jag är rädd för att somna.
Tänk så vaknar man aldrig ur mardrömmen?
Den förföljer mig.
Lever mig in i verkligheten istället.
Följer mitt hjärta.
Dina läppar ska aldrig sluta röra vid mina.
Dina armar ska inte släppa taget.
Om du kunde förstå hur du slet mig ur drömmen med bara din blick.
Hur gjorde du det så lätt?
Kan man?
Ja tydligen.
Kunde aldrig tro mina ögon.
Satt länge och grubblade.
Jag skrev, skrev och skrev.
Orden tog aldrig slut.
Varje gång jag läser, så påminns jag.
Jag vill inte drömma längre.
Jag gör från och med nu min dröm till verklighet...
-----------------------------------------------
När det finns en vilja, finns det en väg.
Du väljer.
-----------------------------------------------

RSS 2.0